Over ons

TradeNL is een jong, snel groeiend handelshuis gevestigd op de Keizersgracht. Vanuit hartje Amsterdam stellen wij onze partners in staat om de consument keer op keer weer te verrassen met een afwisselend assortiment. Dat realiseren we door dagelijks bezig te zijn nieuwe, unieke producten te sourcen. Door onze jarenlange ervaring en opgebouwd leveranciers netwerk verrassen we onze partners keer op keer weer.

Naast bestaande merken zoals Guess en Nautica bieden wij ook producten aan onder de vlag van ons eigen merk genaamd QLT Life. Dit zijn veelal producten die in in de categorie Mooi&Gezond vallen. De passende slogan van QLT Life luidt dan ook ‘A better you’.  

TradeNL is zowel online als offline actief in de vorm van dagaanbieders, ETailers en Retailers. Ons partner bestand groeit elke dag waardoor wij als bedrijf grote stappen kunnen maken.

Onze afzet kanalen zijn in te delen in drie verschillende takken:

 

  • Dagaanbieders/webshops

Deze fast moving tak werkt met korte lijnen en snelle beslissingen. Iets waar TradeNL inmiddels zeer bedreven in is. Het is essentieel dat we deze tak dagelijks uniek en nieuwe producten met goeie korting aan kunnen bieden. De korting wordt gerealiseerd door naar de bron van de productie te gaan, met lef in te kopen en de verschillende tussenliggende, kostbare schakels er tussenuit te snijden.

 

  • Premium producten

Voor onze premium tak gaan we in overleg met onze partners over het te bewandelen pad zodat we uiteindelijk op een product uitkomen waarmee de partner voor de dag kan komen en het beoogde doel kan worden bereikt. Omdat we over een zeer ruim assortiment beschikken, is niks onmogelijk.

 

  • Retail

Onze retail tak is volop in ontwikkeling. Op het moment leveren we aan meerdere lokale retail partners. We zijn druk bezig om onder andere met onze eigen merk QLT Life een slag te slaan richting de grotere retail bedrijven. De focus zal de komende jaren liggen op het laten groeien van deze tak van onze business.

 

TradeNL BV
Keizersgracht 560-5
1017EM Amsterdam
Nederland

[email protected]